Elämyslahjat Helsinki – huikeita kokemuksia pääkaupunkiseudulla

Elämyslahjat Helsinki

Helsingistä löytyy jokaiselle sopivaa tekemistä, budjetista riippumatta. Kyseessä voi olla koko perheen yhteinen hauskanpito tai kaveriporukalla toteutettu seikkailu. Voit tehdä jotain mukavaa yksin tai kaksin, hemmotella itseäsi tai vapauttaa sisäisen hurjapääsi. Tässä artikkelissa käymme läpi mitkä ovat parhaat elämyslahjat Helsinki.

Fööni – huima vapaalentoelämys Helsingissä

Vapaalentoelämys on Kauppakeskus Redissä Helsingissä tapahtuva mahdollisuus päästä nauttimaan elämyksestä, joka on ollut ennen mahdollista vain laskuvarjo selässä. Täällä voit pukea lentopuvun päälle, laittaa kypärän päähän, astua ilmavirran nosteeseen ja nauttia lentämisen vapaudesta. Vapaalentäminen tuulitunnelissa eli föönaaminen on huikea kokemus, jossa simuloidaan laskuvarjohypyn vapaapudotusta. Föönissä pääset kellumaan vapaana satojen kilometrien tuntinopeudessa, kokeneiden ohjaajien avustamana tietenkin.  

Tämän elämyslahjan avulla saat tunnelilentämisen kautta tuntumaa perinteiseen laskuvarjohyppäämiseen. Tehtävänäsi on löytää oma tasapainosi tuulessa ja nousta ilmaan alta puhaltavan ilmavirtauksen nosteen avulla. Tuulitunneli-elämys sisältää kolme minuuttia lentoaikaa, lento- ja turvallisuuskoulutuksen, lentopuvun sekä kypärän, ohjaajan esittämän lentoshown ja totta kai uskomattoman fiiliksen kokemuksesi jälkeen. 

Tämä mahtava elämys sopii jokaiselle yli 5-vuotiaalle eikä siihen vaadita aikaisempaa kokemusta. Föönaus toimii erinomaisesti kaveriporukan yhteisenä kokemuksena. Kokenut ohjaaja toimii ensikertalaisten apuna ja ennen lentoa suoritettu koulutus varmistaa turvallisen ja ikimuistoisen elämyksen. 

Sunseeker – viiden tähden retki luksusjahdilla

Loistava elämys luksusjahdilla tarjoaa upeaa kyytiä jopa 12 hengelle. Sunseeker Manhattan 52 alukselta löytyy kaksi kylpyhuonetta, täysikokoinen keittiö, yläohjaamo sekä kolme hyttiä. Tällä ylellisellä jahdilla voit kokea myös upean viiden tähden illalliskokemuksen. 

Kolmen tunnin risteily antaa mahdollisuuden kokea, miltä tuntuu elää kuin julkkikset ja kääntää päitä liikkuessaan luksusjahdilla. Elämykseen sisältyy kolmen tunnin Charter -risteily Helsingissä. Jahdilla viihtyvyytesi varmistaa kapteeni sekä host. Reittivalinnan suunnittelee Capitano Marco, mutta on mahdollista esittää myös oma reittitoive. Lisämaksulla saat myös lisää tunteja risteilyyn, Cateringin sekä laiturissa hengailua joko risteilyn aluksi tai lopuksi. Tämä elämys kruunaa kaveriporukan iloisen yhdessäolon, toimii polttareiden tapahtumapaikana tai vaikka tiimipäivän ohjelmanumerona. 

Kuningattaren hoitopäivä – vain parasta hänen korkeudelleen

Tämä ylellinen Kuningatar-elämys on täydellinen hemmottelulahja elämäsi naiselle. Glory for You hoitopäivänä oman elämänsä kuningatar voi laskeutua nautinnolliseen käsittelyyn. Kuninkaalliset lihakset avautuvat aromaattisten ja puhtaiden luonnon öljyjen sekä kuumien luonnonkivien avulla. Kaiken kruunaa timanttihionta sekä 24 karaatin kultakollageenikasvohoito. Tämän käsittelyn jälkeen kasvojen, kaulan ja dekolteen iho on kuin uusi. Ja näin kuningatar tuntee jälleen olonsa rakastetuksi ja tärkeäksi.

Tämä ylellinen elämyslahja sisältää nautinnollisen ja virkistävän käsittelyn, josta yleensä vain kuningattaret pääsevät nauttimaan. Nautinto kestää 3,5 tuntia ja siihen sisältyy aromaattinen kuumakivihieronta, timanttihionta, kultakollageenikasvohoito, klassinen jalkahoito ja manikyyri sekä hedelmä- ja teetarjoilu.  

Upea elämys sopii jokaiselle, joka pitää itseään kuningattarena. Tämän elämyksen voit ostaa lahjaksi naiselle, jota pidät kuninkaallisena ja joka on ansainnut kuninkuusluokan hemmottelua itselleen. Kukkalähetys netissä Helsinkiin kruunaan kuningattaren ylellisen päivän. 

Arktinen ilmatyynyalusretki – hyisen kyydin ystäville

Ilmatyynyalusretkellä on mahdollista kokea jäätyneen saariston kauneus. Tämä on mahdollista silloinkin, kun muut eivät saaristoon pääse. Voit kokea saaressa, miltä tuntuu kellua jäiden keskellä pelastuspuvuissa ja silti pysyä täysin kuivana ja lämpimänä. Retken lopuksi nautitaan grillikatoksessa avotulilounas ja pannukahvit. 

Tähän upeaan elämykseen sisältyy ilmatyynyaluskuljetukset neljälle, varusteet, pelastuspuvut, lounas sekä kahvit. Helsingin lähtösatamassa matkustajat varustetaan lämpimillä talvivarusteilla ja kelluntahaalareilla, jonka jälkeen matka saaristoon läpi jään, lumen ja avoveden läpi voi alkaa. Saaren edustalla on mahdollista kokea, miltä tuntuu kellua jäiden keskellä jäätymättä itse. Kaiken kruunaa avotulen äärellä nautittu lounas sekä kahvit. Huikea elämys soveltuu yli 12-vuotiaille tai vähintään 160 senttisille ulkoilmahenkisille hurjapäille. 

Sykähdyttävä maisemalento helikopterilla

Helikopterilento on jännittävä kokemus, jota muistellaan vielä vuosienkin kuluttua yhdessä rakkaiden kanssa. Matkustajien turvallisuuden varmistavat kokeneet lentäjät, joten elämyksen saaja voi vain keskittyä maisemien ihailuun. Sarjassamme elämyslahjat Helsinki, tämä on huikea kokemus!

Elämyslahjaan kuuluu puolen tunnin mittainen helikopterilento ammattilaisen lentäjän kanssa 1–5 henkilölle. Helikopterilento on mahtava yllätys kaikille päivänsankareille juhlasta riippumatta ja se sopii loistavasti niin syntymäpäivä- kuin polttarisankarillekin. Elämys sopii kaikenikäisille ja se onkin loistava ohjelmanumero vaikkapa työpaikan virkistyspäivään. 

Saatat pitää myös näistä