Parhaat lehtitarjoukset

Lehdet

Lehtien tarjoukset ja erilaiset tilaajalahjat ovat ehkä jo tuttua kauraa sinulle, mutta lukuisten tarjousten perässä on vaikea pysyä. Lehtitalot uudistavatkin tarjouksiaan aika ajoin. Vertailemalla uusimpia tarjouksia saat parhaan mahdollisen paketin, eli suosikkilehtesi kotiin kuljetettuna sekä juuri sinulle sopivat tilaajalahjat.

Sinun ei siis tarvitse odotella että puhelinmyyjät soittavat sinulle, vaan saat lisätietoa lehtien tilaamisesta yhdeltä sivustolta.

Lehtitilaus on mainio vaihtoehto silloin jos pidät jostain lehdestä ja sen sisällöstä. Tällöin on huomattavasti huokeampaa tilata lehti kotiin sen sijaan, että ostaisi sen kaupasta irtonumeroina.

Lehtitilaus tulee kaiken lisäksi suoraan omaan kotiin postiluukusta, jolloin sen saa heti luettavaksi, eikä tarvitse lähteä sitä erikseen hakemaan mistään.  

Harrastatko kenties jotain urheilulajia, josta haluaisit lisätietoa joka kuukausi? Vai kaipaatko vain rentoutumista erityisesti uusia tilaajia, joten kannattaa ehdottomasti pysytellä tarjousten perässä. Näin et jää paitsi mukavista bonuksista. 

Lehden tilaaminen hoituu todella näppärästi, klikkaa vain mainosta, ilmoita tietosi avautuvalla lehden tarjoussivulla ja valitse, haluatko kestotilauksen vai määräaikaisen tilauksen. Kestotilaus on automaattisesti jatkuva tilaus, joka uusitaan tietyn väliajan jälkeen.

Yleensä kestotilaus on kuuden kuukauden tai vuoden mittainen jakso, jonka jälkeen tilaus jatkuu ilman että tilaajan tarvitsee tehdä mitään. Määräaikaistilaus on muutaman kuukauden kestävä lehtitilaus, joka ei jatku automaattisesti määräajan loputtua. 

Usein lehtitalot houkuttelevat uusia tilaajia tarjoamalla erilaisia tilaajalahjoja. Tilaajalahjat ovatkin hyvin tehokas keino houkutella uusia tilaajia. Tilaajan pitää vain muistaa että tilaajalahjoja on yleensä tarjolla vain kestotilausasiakkaille, joten mikäli aikomuksena on peruuttaa tilaus myöhemmin, se pitää muistaa tehdä erikseen.

Monella tilauksen peruuttaminen kuitenkin unohtuu, jolloin uusi tilauskausi alkaa automaattisesti. Monet tilaavatkin lehteä jonkin aikaa ja lopettavat tilauksen, kun se ei enää sovi heidän elämäntilanteeseen. 

Parhaat lehtitarjoukset

Unelmien Talo&Koti

Unelmien Talo&Koti tarjoaa ihania tee-se-itse- ideoita kodin sisustamiseen sekä puutarhaan ja terassille. Tämä lehti ei keskity pelkästään omakotitaloihin, vaan siinä sisustetaan ja ideoidaan myös pieniä kaupunkiasuntoja ja niiden parvekkeita, kuin myös rivitaloasuntoja ja niiden terasseja.

Unelmien Talo&Koti onkin lehti, joka antaa iloa pitkään, ja sitä voi lukea myöhemmin uudelleen tai laittaa kiertoon ystävän luettavaksi.

Saat lehden nyt tarjoushintaan 7 numeroa 34,00 € + lahjaksi yhden ylimääräisen numeron.

FIT lehti

FIT lehti on yksi tämän hetken ehdottomasti trendikkäimmistä liikuntalehdistä. Vaikka sen nimi viittaa fitnessiin, lehden sisältö ei kuitenkaan pyöri oikeastaan tämän aiheen ympärillä lainkaan. Lehti on nimittäin suunnattu tsemppaamaan kaikkia naisia liikkumaan ja terveellisempiin elämäntapoihin.

FIT lehdestä saat vinkkejä erilaisista liikuntalajeista ja siinä kerrotaan uusista lajeista ja välineistä. FIT:istä voit poimia valmiit kuntoiluohjelmat, juoksuohjelmat sekä koostaa terveellisen, omaa liikkumistasi tukevan ruokavalion. Lehti kannustaa myös henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Saat lehden tarjoushintaan 5 numeroa 29,90 € + kaupan päälle valintasi mukaan yhden ylimääräisen lehden, rantasarongin tai Kesätreenit-lehden.

Tuulilasi

Tuulilasi on Suomen suosituin autolehti. Uudet autot ovat Tuulilasin ykkösaiheena, mutta lehdessä käsitellään myös moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja ja klassikoita. Tuulilasi koeajaa, testaa ja vertailee vuoden aikana satoja eri uutuusmalleja.

Järjestykseen laitetaan niin kesä- ja talvirenkaat kuin käytetyt autotkin. Tuulilasissa käsitellään myös autoilun ympäristövaikutuksia, liikennettä ja veroasioita. Tuulilasi tarjoaa sinulle rutkasti rahanarvoista tietoa.

Nyt tarjouksessa 5 numeroa hintaan 34,00 € + kaupan päälle yksi ylimääräinen lehti. 

Anna

Anna on torstaisin ilmestyvä rohkeasti elämää ja ilmiöitä käsittelevä elämäniloinen viikkolehti naisille. Anna-lehti on täynnä upeita henkilöhaastatteluja sekä reportaaseja. Anna opastaa niin muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja trendien kanssa ja kertoo lisäksi alan uusimmat uutiset ja esittelee uutuuksia.

Se on positiivinen lehti, joka antaa joka viikko uutta virtaa ja iloa elämään. Anna lehti antaa potkua myös liikuntaan ja omanlaisen terveellisen elämän ja elämäntyylin löytämiseen. Annasta saat ideoita ja reseptejä juhliin, kesällä taas ihania tunnelmia omaan puutarhaan ja terassille. Anna elääkin vahvasti tässä ajassa.

Annan saat nyt tarjoushintaan 13 numeroa 39,00 €.

Hevosmaailma

Hevosmaailma lehti

Hevosmaailma on hevosen omistajille ja kasvattajille suunnattu harrastelehti.

Hevosmaailma tarjoaa runsaasti monipuolista ja ajankohtaista luettavaa kaikille hevosista kiinnostuneille, olitpa sitten hevosen omistaja tai kasvattaja, raviharrastaja, ratsastaja tai omasta hevosesta haaveileva.

Hevosmaailma kertoo tuoreimmat kuulumiset raviradoilta, ratsastuskisoista ja hevostalouden alalta. Lehti käsittelee monipuolisesti hevosten hoitoon liittyviä kysymyksiä, kuten ruokintaa ja terveydenhoitoa. Se antaa kullanarvoisia neuvoja oikeiden varusteiden hankinnasta, talliturvallisuudesta sekä monista muista tärkeistä asioista.

Hevosmaailman saat nyt hintaan 6 numeroa 43,00 €.

Saatat pitää myös näistä